Chatlah Di Sini








Jumat, 21 Maret 2008

Abang angkat

aku mula bersekolah do sekolah berasrama pada tahun 200...sekolah ku terletak di sebuah negeri di pantai timur malaysia....maybe,some people tau name sekolah aku...kalo nak tau,tanyala aku sendiri....ketika aku di tingkatan satu,aku lebih dikenali sebagai seorang budak anak orang kaya....ditambah dengan paras wajahku yang agak kacak(alhamdulillah)menyebabkan aku mejadi rebutan di kalangan senior untuk dijadikan adik angkat...

sudah menjadi tradisi,pelajar-pelajar baru tingkatan satu akan mendapat seorang abang angkat...aku cukup bertuah kerana mendapat seorang abg angkat yang juga seorang pengawas sekolah...abang angkat ku juga merupakan seorang pemain rugby...jadi dapatla di bayangkan bahawa abang angkatku itu merupakan soerang yang sangat kacak...dan dia lah juga yang mengajar aku bermain rugby seawal aku di tingkatan satu..

kisah sex ku bermula ketika cuti semester pertama..aku pulang lewat seminggu daripada pelajar2 lain kerana terlibat dengan permainan rugby.pada satu oetang,setelah selesai berlatih,hujan turu dengan lebatnya...jam sudah menunjukkan pukul 7 malam dan kami memutuskan untuk berhenti berlatih dan pulang ke asrama...ketika itu,asrama sunyi sepi dan hanya tinggal pemeai-pemain rugby sahaja...di blokku,hanyan tinggal aku dan abg angkat ku manakala pemain-pemain lain tinggal do blok yg lain...

aku meneruskan perjalanan menuju ke bilikku ditemani abg angkat ku...abang angku meminta aku untuk mengambil tualanya di biliknya sementara dia terus ke toilet..aku menuruti sahaj a ointanya...dan ketika sampai sahaj adi tandas,aku terus menuju ke bilik mandi yg tidak berpintu...dan ternampak abang angkatku sedang membuka pakaiannya...dan hanya tinggal seluar dalam nya...abang angakatku bertanya...
"boleh abang nak mandi bogel..."

pada mulanya aku agak malu tetapi aku menjawab...

"ikut suke abang la...'

lantas abang angkatku membuka seluar dalamnya den terus berbogel tanpa seyrat benang...aku terus membuka baju dan menuju ke bilik mandi...tanpa ku sedari,abang angkat ku turut mengikuti ku dan debagan tiba2 memelukku....

"...abang sanagat sayangkan adik..."ujarnaya..
aku agak terkejut dan cuba melepaskan diri tetapi abg angkat ku memeli=ukku dgn erat dan memebelaiku dengan manja...lama kelamaan ,aku turut lemas di dalam pelukannya dan merelakan agar pakaian ku di tanggalakn satu pesatu sehingga aku berbogel...lantas abang angkat ku memeulakan peranannya dengan menggosok-gosok kemaluan ku...aku turut melakukan perkara yang sama kepadanya....batang pelirku mula menegang dan menyerlah kan saiz yang sebenar...abg angkat ku sudah tidak dapat menahan lagi nafsunya lantas terus mengulum batang ku.....aku mendengus keasyikan dan serentak itu,makin laju gerakan abg angkatku...

aku juga tidak mahu mengalah...lantas kami berbaring di atas lantai bilik air sambil melakukan aksi 69...itulah akali pertama aku mengulum batang pelir lelaki dan aku sangat menyukainya...selesai mandi,kami berdua bergerak debga keadaan telanjang bulat menuju ke bilik...lantas pintu bilik di kunci.....aku yang tidak dapat menahan gelora nafsu terus menerkam abg angkatku dam kami berbaring di atas katil...ku belai-belai badannya,ku isap-isap teteknya...abng angkat ku mendebgus ke asyikan...aku menuju ke bahagian pantatnya dan tanpa segan sili,aku menjilat pantatnya....makin kuat abg angkat ku mendengus...lnatas tanpau membuang ,asa,aku sapukan baby oil di punggungnya dan cube memasukkan batang pelirku..pada mulanya agak susah,lantas aku cube memasukinya perlahan-lahan...dan apabila telah masuk,aku goyangkan punngungkuperlahan-lahan dan menjadi semakin laju...
abg angkat ku mula menyukai geraka ku dan tidak lama kemudia,aku memancutkan air maniku ke dalam pantatnya.....arghh,....memang seronok...kemudian,kami berehat sebelum menukar posisi...aku merelakan abg angkatku pula untuk menyontot ku dan aku amat menyukainya.nyata abg angkat ku banyak pengalaman dan die mampu melakukan berbagai aksi...dan malam itu,kami tertidur dalam keadaan berbogel dan keletihan...dan seterusnya,kami masih melakukan perkara itu sehingga kini...

23 komentar:

ayiez Aeryes mengatakan...

Hai semua....
saya skang nie sedang mencari budak lelaki berusia 9-16 tahun untuk dijadikan sebagai adik angkat... saya juga mencari budak lelaki untuk melancap. meliwat serta meratah tubuhnya...
kalau ada, call or sms or mms abang... 0127172760..
emel pon boleh... ayiez.aeyes@gmail.com...

gabrud mengatakan...

abang nakal neh
Cerita Dewasa | Kisah Birahi | Cerita Seks | Cerita Porno
Cerita Dewasa | Kisah Birahi | Cerita Seks | Cerita Porno
Cerita Dewasa | Kisah Birahi | Cerita Seks | Cerita Porno

arashikensho mengatakan...

mantap..

Badger - Anti-Beauty - B.A.D - Slice Footwear - VANS mengatakan...

hahaha!lolz

Blogger Cerita Dewasa mengatakan...

hihihihihihihi    

ariefd mengatakan...

aaahhhh...best siottt

Iz mengatakan...

Mencari sugarmummy/daddy.
Call me 0147316396
Nak seorang yg x kedekut duit , berani dn boleh aku sygkn dia.

kim kadarshian mengatakan...

BEST GAY STORY

CERITA MAHO

BEST GAY VIDEO 3GP

GAY 3GP

eyyoe mengatakan...

jom derma dan sokong dan bantu us...
dermalah seberapa yg anda mahu ke akaun maybank ini
151333008532. Terima Kasih atas sumbangan anda...
sumbangan anda sedikit sebanyak membantu kami.

rudi hartono mengatakan...

aq aja...
aq rudi...
ni no telf aq...
08975064052

googoo pass mengatakan...

Oh. Katak yg cumil.

Eyyoe Kecewa mengatakan...

add me @ facebook, eyyoe.skyfall@gmail.com, maaf sbb x layan sms n call korang

@ayiez aeryes

Tiffany Kingston mengatakan...

Hi smua... Nma sya Tyler dri Kota Kinabalu,sabah... Mmm... Sya skrg sdg mncari bf... Bf yg ikhlas nak syg sya n caring handsome and berbdn tgap kat area Kota kinabalu... I ni lmbut... N I ni slim... Mmm... So nak tau lbih lnjut tntg sya... Just sms no ni... Ok... 0145585724

Tiffany Kingston mengatakan...

N umo sya bje 16 thun....

boy vacancy mengatakan...

i'm looking for sugardady n sugarmumy. who's interest, sms to
0134429830. Someone who can help my pocket are welcomed.

Lef Jet mengatakan...

Sy nak main gan budak hensem gak, sape nak main add mizi657@gmail.com, kenal2 dulu, sy pun hensem gak ,,haha

Unknown mengatakan...

jom whatsapp 0173742707
wechat: oneyusof

Miyull Ahmad mengatakan...

Mencari abang angkat atau sugar mummy .. baik dan sayangkan aku .. dan tak kedekut untuk duitnyaa. . Mirul jb 16 0147762175

jalil mengatakan...

Deathnote91
wchat,
Top 22

Timothy Grey mengatakan...

Hai... sy sdg mncari abg angkat... Sy bottom... ni wechat id sy... itimtyler27... kita knal2 dulu then pegi pringkat sterusnya...

sesiapa yg nak mnjana side income blh click link ni... http://EarnYoga.biz/?reflink=tjikula96
disyorkan kpada yg masih lg berskolah.... hnya krja dari rmh... :)

Timothy Grey mengatakan...

http://EarnYoga.biz/?reflink=tjikula96

Najihah jannah mengatakan...

-❒- Cewek Manis..Body perfect yang Doyan Bugil..Senyuman Menawan.?

-❒- Video Hot : Kelakuan Sepasang Abg Berkerudung Ditepi Pantai..Romantis & Hot.

-❒- Pesta Dugem : Trend Abg Jaman Sekarang.. Dunia Malam Jadi Primadona..??

-❒- Koleksi Photo Hot & Bugil Abg Sma Yang Lagi Naik Daun.Mulus Susunya

-❒- Video Hot : Adegan Mesum Tyas Mirasih Dalam Kolam Renang..Mantap Cipokannya

-❒- Video Hot : Ngintip Sepasang Abg Ngentot di Hutan Belantara.

-❒- Senyuman Vagina : Senyuman Bibir Bagian Yang Manakah ini..?

-❒- Senyuman Manis Gadis Spg Bispak : Permainan Ranjang Yang Hot.

-❒- Kumpulan Gadis Manis Lagi pamer Susu Puting Mungil..Manis

-❒- Video Hot : Ngentot Hot Dalam Bilik warnet..Nekat Banget.

-❒- Koleksi Berbagai Gaya Ngentot Hot..mantap.

-❒- Adegan Ngentot Hot Miyabi yang Bikin Nafsu...Akhh Ughh

-❒- Maen Game : Koleksi Kelakuan Aneh Abg Maen Komputer Sambil Bugil.

-❒- Colection Abg Jepang Yang Imut Denga Toket Yang Besar..Mantap

-❒- Sekretaris Pribadi Lagi Pamer Susu & Memek Putih.

-❒- Abg Ngangkang Pamer Memek Lubang Sempit..Menganga Gan.



★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
╔══╗═════╔╗═════
╚╗╔╬═╦═╦═╣╠╦╦╦╦╗
═║║║╩╣║║╬║═╣║║║║
═╚╝╚═╩╩╬╗╠╩╬╗╠═╝
═══════╚═╝═╚═╝══
★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Emily Pandora mengatakan...

Malay Chinese Couple Sex Under Hidden Cam. - Malay doctor and college girl sex free download.


Hot blonde mamma seduces young boy, she sucks, titty fuck and anal fuck this young stud.


Super hot Asian mom Tia Ling is taking part in an interracial BDSM gang bang festival.


Girlfriend lets her boyfriend fulfil his BDSM fantasy with hardcore bondage.


Maomi nakazawas teen pussy gets an asian finger bang, Deep butthole gapped sex from russia.


Hot blonde jamie lamore poses seductively in a bubble bath showing off her.


Sexy young wife clothed busty blowjob blowjob big boobs handjob facial.


Busty hentai gets double penetrated free porn and sex video anime hentai hardcore blowjob.


School deepthroat and deep anus sex - Gapped anus and deep anal sex.


Teen girl solo masturbation and striptease 11teen girl solo mastur.


Big ass ebony babe Karma Iman working on a big black cock.


Www indonesia com abg sex dubur - Malayalam actress sex image and video.


En pornport xxx search q andhra pradesh girls nude photo.


Perawan xxx vidio indonesia free download - female nude bar dancer xxx movies.