Chatlah Di Sini








Jumat, 21 Maret 2008

Pertama Kali Melancap

Cerita ni masih baru (lebih kurang dalam tiga bulan yang lalu) dan iyanya menjadi pengalaman pertama dalam seumur hidup aku. Satu kejadian yang tidak dapat kulupakan!

Setelah habis sekolah aku masih lagi menjadi teruna suci, walaupun banyak yang telah ku baca dan dengar malahan lagi daripada ajakan kengkawan sehinggalah masa aku 1st time masuk universiti. Aku ni boleh dikira alim jugak pada masa aku masih sekolah. Pasal sex ni memang aku tak berapa nak layan sangat.Larr.. dah! Berbalik kepada cerita aku pulak, masa kejadian tu umur aku dah genap 22 tahun.

Cerita ini bermula selepas aku masuk ke asrama uni (hostel). Memang aku xtak tahu langsung pasal sex ni. Kira datang nak study je. Lepas daftar aku dapat satu bilik di asrama . Sy tinggal dengan berberapa orang senior dan junior pada masa itu (dalam 3 orang semuanya, x termasuk saya). Abang Hashim, Jason dan junior sorang, si man.

Kenangan pertama yang tidak dapat lupakan masa tu, aku, dan berberapa yang lain duduk di ruang tamu. Masing2 layan tv. Yang senior duduk sebelah aku pulak jenis yang peramah kalau dilihat dari wajahnya. Dia pun mula bertanya. Tetapi soalan yang ditanya lain. Memang lain. Die tanye saya yang saya ni pernah melakukan seks atau melancap ke tidak. Aku pun kata tidak. Yang sorang ni pulak mula bertanya secara detail pada aku. Pernah tak aku melancap. Aku jawab sejujur-jujurnya yang aku tak pernah melancap. Pastu diorang tanya lagi junior sama baru masuk ngan aku. Die pernah tapi tak selalu.

Malam tu memang ‘menyeramkan’ bagi aku… Huh… dua orang ni mesti ada sesuatu ni, Tanya aku pasal mende tu plak. Memang tak tidur lena aku malam tu.

Kenangan kedua pulak, (malam kedua aku di situ) Pada waktu yang sama, suma orang kuar kat ruang tamu. Duduk melayan tv. Orang yang sama gak, die tanya lagi. Aku kate tidak. Tak pernah. Aku pun gi tidur. Dah ngantuk. Masa tu pukul 8.45mlm. Selang berberapa minit selepas jam 10.30, aku terasa ada sesuatu di sebelahku. (Tangan Abang Jason) Tengah meraba paha, pastu terus kearah konek. Stim jugak dibuatnye. Aku tengok konek die pun stim. ( Stim = mengeras ) Aku pedulikan. Seronok rasanya.

Saya tengok sama jugak ngan si Man, kene raba ngan Abang Jason. Diorang berdua pun bawa junior masing2 ke dalam bilik termasuk aku. Aku pun tak tahu macam mana dia dapat memperdayakan minda aku ni. Aku kena tolak sampai jatuh atas tilam. Dia pegang tangan aku. Dia baringkan aku di atas katilnya. Aku cuba meronta nak lepaskan diri tapi sebab dah tahu apa yang akan berlaku. Si man relaks je aku tengok.

Tetapi kekuatan abang2 tuh mengalahkan aku. Aku pun terpaksalah melayan. Die bukak baju aku dan seluar aku, sampai tertinggal seluar dalam jer ( masa tu aku pakai thong) Mungkin die malas nak bukak. Abang pun mula meraba dan bermain dengan konek aku yang panjang tu, dalam 6/7 inci. Die punya pulak dalam 5 inci lah jugak. Mula2 dia main kulum konek aku. Seronok benar!!!!! Patu giliran aku pulak kulumkan… Dah tak da pengalaman, sebarang jelah masatu. Pastu lak die lancapkan konek aku, die pun lancapkan konek die gak. Best… Dah empat puluh minit berlalu, aku mula nak pancut.

Dari situ aku mula mengeluarkan bunyi ah! Ah! Ah!berberapa kali. Die pun berhenti lancapkan aku. Pastu, die bagi peluang untuk aku rehat, dalam 3 minit macam tu. Sama jugak ngan si Man!

Pastu, die suluh aku masukan konek kedalam mulutnya, ah! Sedapnya !!! Pastu, die suruh aku masukan konek ke dalam punggungnya. Terkejut aku, ade plak stai tu? Besarnya lubang punggung die ni… Aku pun masukkan dengan senang hati. Ingin tahu lah katakan. Ah! Ah! Ah! Katanya. Memang seronok lah pada masa tu. Baru aku tahu nikmatnya seks! Aku pun buat mende tu sampai 10 minit. Pastu kitorang baring pulak. Relaks untuk 3 minit, pastu abang hashim mulakan lagi perananya. Diepun lancapkan aku. Dalam masa setegah jam, aku mula nak pancut. Cepat cepat die berhenti. Dia kulumkan konek aku. Aku pun terus merasa teramat sangat nak pancut. Die sempat kulum sampai 10 minit. Pastu aku pun cancutkan ke dalam mulut die. AHRGGHHHH! Sedapnya.!!! Aku pancutkan dalam 5 kali. Kali terakhir die lepaskan. Aku pancut sejauh yang boleh!

Pastu abang aku transferkan air mani aku ke dalam mulut aku. Wuuu.. manis jugak. Selesai selepas tu, die suruh aku pulak yang kulum konek die. Tak lama selepas 20 minit, die pun pancutkan air die ke dalam mulut aku. Manis!!!

Hari ketiga kami pun buat lagi. Tetapi bertukar pasangan. Aku ngan abang jason dan Man ngan abang Halim. Tetapi Konek Abang jason sama panjang ngan konek saya. Kami pun buat seperti kelmarin. Tetpi giliran aku pulak yang merasa kena cucuk! Mula2 tu memanglah sakit sikit. tetapi lama2 best la.... Pastu kami melancap bertentangan sama sendiri. arrghhhh!!! Aksi tembak menembak berlaku kat situ. Best siot!

Selang beberapa jam kemudian. dalam pukul 11.45 malam. Kami sambung lagi. tapi kali ni bertanding pulak ngan member2 kat sebelah rumah (hostel). Abang hasim bawak 3 orang datang ke bilik. Diorang pun berkongsi minat yang sama. Malam tu aku menang kerana dapat memancut banyak air dan memancut dengan lebih jauh lagi.


Sesi kitorang berakhir jam 12.35 malam, pekara yang sama pun berlaku ngan Man bersama senior yang sorang lagi. Kitorang pun balik ke bilik masing2 selepas tu, Man kate bestnya malam tu. Aku diam membisu. Kami pun berehat sampai pukul 1.36pg. Pastu kitorang pun mandi sesama.

Man suruh aku melancap depan dia. Dia cuba pujuk aku. Dia pun nak melancap. Kami pun melancap lah! Saya lancapkan konek dia. Dia lancapkan pulak konek aku. Argghhh! Best! Selepas itu, kami pun pergi tidur. Hari tu kami memancut sebanyak 3 kali!

Selepas itulah aku mengetahut tentang dunia seks. Kami buat projek tu dua minggu sekali. Aku pulak melancap sehari dua kali. Itulah pengalaman pertama aku buat seks dan melancap. Aku suka dengan keadaan ni. Sampai hari ni aku masih teringat lagi tentang peristiwa itu sampai aku masih lagi praktikan cara melancap ketika aku boring.

Aku terbawak cara ni dan berkongsi minat dengan yang lain termasuk saudara aku dengan cara yang sama telah dilakukan oleh abang2 aku tadi.

Ditulis oleh: dillonlancap83

29 komentar:

ayiez Aeryes mengatakan...

Hai semua....
saya skang nie sedang mencari budak lelaki berusia 9-16 tahun untuk dijadikan sebagai adik angkat... saya juga mencari budak lelaki untuk melancap. meliwat serta meratah tubuhnya...
kalau ada, call or sms or mms abang... 0127172760..
emel pon boleh... ayiez.aeyes@gmail.com...

Blogger Cerita Dewasa mengatakan...

yaaaahhh homoooo

ariefd mengatakan...

aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh!!!!
aku melancap mase aku darjah 5.....
skrg maseh 13.....

Muhammad mengatakan...

eeeeeeeee , bapak gay kau ! mcm sial anjing !

jawi mengatakan...

hahahah . . .
ngax malu ka bunk

ed mengatakan...

Guys check this out.. Is about method to extend the orgasm.. Call edging. Hope you all enjoy it..
http://reocities.com/westhollywood/chelsea/3313/edging.htm

miss0range mengatakan...

amende la wt laki n laki,, xd klaz laa,, wt la nan pmpuan,, bwu la mlancap abiz,,,,,,,,,,,

zul.. mengatakan...

i nak wat ngan la missorange leh tak?

joez fauzy mengatakan...

Saya sedang mencri abg angkat atau sugardaddy,yg blh bg sya kasih sayang ni no hp 0177119750 dan fb joez.fauzy@yahoo.com

joez fauzy mengatakan...

Saya nak cari kawan yg blh memahami isi hati dan perasaan saya.saya xnak yg gemuk,xnak yg tua.xnak ngan mat patah.saya nak cri kawan yg biasa aja.ni no hp 0177119750 dan fb joez.fauzy@yahoo.com k

ainn Nurul mengatakan...

ngan perempuan lagi best tau.
bontut bau la.

goldenarm mengatakan...

http://www.youtube.com/watch?v=aX9dgt_d70k

wazir yang mulia mengatakan...

getehhh

danny afiq mengatakan...

nak cari sugarmummy yg sunyi...sex ? lg lar boley..hehe.. 017-2874177-danny..terhad

ayit_mostwanted mengatakan...

jom..emel la

Shaifulrizan epul mengatakan...

ainn nurul...phone seks jum...

shah kelate mengatakan...
Komentar ini telah dihapus oleh penulis.
bellmummyz mengatakan...

U lau best i nk jgk dpn u..0176611942 cal plz

bellmummyz mengatakan...

Missorange

bellmummyz mengatakan...

For ain nurul 0176611942 sy tau best jom call

shah kelate mengatakan...

Saya shah,umur 19,asal kelate,stay johor bahru..saya nak abg askar,navy,polis...ni no saya 0127253519 dan fb rico.shah@yahoo.com

shah kelate mengatakan...

Sama nak main 3some ,nak yg keras,handsome .area johor bahru,and kempas..ni no hp 0127253519 dan fb khairul pasir puteh

shah kelate mengatakan...
Komentar ini telah dihapus oleh penulis.
Eyyoe Kecewa mengatakan...

add me @ facebook, eyyoe.skyfall@gmail.com, maaf sbb x layan sms n call korang

@ayiez aeryes

boy vacancy mengatakan...

i'm looking for sugardady n sugarmumy. who's interest, sms to
0134429830. Someone who can help my pocket are welcomed.

shah kelate mengatakan...

Saya nak cari abg angkat polis atau pun askar....saya zed,umur 20,duk jb...whatsapp 0127253519,wechat shah_kelate.....saya straight act.....

akimChristopher mengatakan...

Perlukan seorang perempuan untuk melepaskan nafsu.. 0126730784

Ku Deen mengatakan...

om jumpa lancap sama. NO CHUB. tepon, pm me boylancap@yahoo.com or skype matmelancap

wan zaidi mengatakan...

aku dah lame tak telan air mani ni.... gian lah pulak... aku cari umur 13 hingga 25 thn. sape yg berkenan whatsapp dan wechat. 0125657966 teluk intan